bostadsformedling
Filip Gustafsson vid finalen förra åretFoto: Pressbild/Arkiv

Gustafsson försvarade SM-Guldet

Märsta BMX knep tre SM-Guld i samband med tävlingarna i Ängelholm. Bland annat försvarade Filip Gustafsson sitt guld från förra året.

centrum_artikel

Märsta BMX hade 20 startande i de olika klasserna, två av dessa i elitklassen; Filip Gustafsson och Simon Wanrop. Filip som var regerande mästare försvarade sitt guld då han ledde från start till mål i finalheatet. Filip vann även de två kvalheaten till finalen. Simon Wanrop nådde inte finalen. Övriga guldmedaljer kneps av Mathias Andersson (C35) och Jesper Wahlberg (E08). Talangen Linus Sohlin kom tvåa i E17.

 

Filip Gustafsson kör in som etta i det andra heatet.

kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
studeravidare_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider