center_pan21
Clara Sundgren med medalj runt halsenFoto: Insändarbild
Clara kör för fullt under loppetFoto: Insändarbild

Guldmedalj för Clara från SMACK

Clara Sundgren från Sigtuna Märsta CK vann SM-guld på fredagen i åldern 15-16.

centrum_artikel

Svenska mästerskapen i cykel har avgjorts under veckan och på fredagen var det Landsväg tempo som gick. F15-16-klassen vanns av Clara Sundgren som representerar Sigtuna Märsta CK.
– Jag är jätteglad att vinna SM-guld i Tempo F15-16. Att vinna SM har varit ett av mina stora mål den här säsongen. Jag har tränat hårt så det känns kul att det gett resultat, hälsar Clara via Sigtuna Märsta CK.

connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

bostad_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
defacto_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

vaccin
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

happyhomes_sommar2020
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
nrh
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
connys
swedol_outsider
vaccin-outsider
ridskola_2020_outsider