panorama_centrum
Bröderna Duvert i samband med Mångkamps-SM i ÖrebroFoto: Insändarbild

Guld och silver för bröderna Duvert på SM

I helgen har Mångkamps-SM avgjorts där de tre bröderna Duvert deltog och två kom hem med medaljer.

Bröderna Kevin, Theodor och Elliot Duvert har tävlat i mångkamps-SM, de tävlar för Tureberg men är fostrade i IFK Märsta och är uppväxta i kommunen. Tävlingarna var i senior, M/K22 och P/F19. Elliot tog hem guldet i P19-klassen med mer än 200 poäng ner till tvåan. Han hoppade högst i höjdhoppet där det blev exakt 2 meter. Han höll i övrigt jämn nivå i alla grenar fram till guldet. I M22 tog Theodor silver medan storebror Kevin kom sexa i seniorklassen

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider