defacto_pan
Lija Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand med sina coacher Ali Wandi och Jens LundinFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Lilja framför finalskylten.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Lilja i Grekland

Lilja Östervall Lyngbrant vann på Greece Open G1 i Aten medan klubbkompisen Izabella Källstrand kom till kvartsfinal.

Greece Open G1 i Aten är en viktig tävling om landslagsplatserna. Kim Taekwondo skickade ner både Izabella Källstrand (52k junior) och Lilja Östervall Lyngbrant (47k kadett). Bäst gick det för Östervall Lyngbrant som vann alla fem matcher och därmed guldmedaljen. Det var dock en svår väg fram och i två matcher blev det lika och golden point fick avgöra.
– I final var matchen igen extremt jämn och Lilja låg under med 6-3 när hon avancerade och gick upp till 8-7 som stod sig till tiden ut och Liljas första G klass guld var ett faktum, berättar headcoach Jens Lundin.

Izabella Källstrand vann första matchen men förlorade sedan i kvartsfinal mot Grekland, hon var inte helt nöjd med sin insats men var ändå bara en match från att få göra upp om medaljerna.

defacto_host2018
hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

nrh
connys
komvuxq3_4
sportfiske_banner
objekt3
objekt2
objekt4
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
outsider