moderaterna_feb
Lija Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand med sina coacher Ali Wandi och Jens LundinFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Lilja framför finalskylten.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Lilja i Grekland

Lilja Östervall Lyngbrant vann på Greece Open G1 i Aten medan klubbkompisen Izabella Källstrand kom till kvartsfinal.

Greece Open G1 i Aten är en viktig tävling om landslagsplatserna. Kim Taekwondo skickade ner både Izabella Källstrand (52k junior) och Lilja Östervall Lyngbrant (47k kadett). Bäst gick det för Östervall Lyngbrant som vann alla fem matcher och därmed guldmedaljen. Det var dock en svår väg fram och i två matcher blev det lika och golden point fick avgöra.
– I final var matchen igen extremt jämn och Lilja låg under med 6-3 när hon avancerade och gick upp till 8-7 som stod sig till tiden ut och Liljas första G klass guld var ett faktum, berättar headcoach Jens Lundin.

Izabella Källstrand vann första matchen men förlorade sedan i kvartsfinal mot Grekland, hon var inte helt nöjd med sin insats men var ändå bara en match från att få göra upp om medaljerna.

EXTRA

Eklund tillbaka i Arlanda och lovar poängrekord

Innebandy Daniel Eklund väljer på nytt att komma tillbaka till Arlanda IBK efter en kort utflykt till Rosersbergs IK: - Daniel är en fantastisk kille både på och utanför plan, och har ett driv som kommer att tillföra mycket för klubben förutom det poäng han kommer att producera i herrfyran, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

februari

Olsson stannar

Handboll Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

foretagarlunch
EXTRA

Säsongen är över för Skånela

Handboll Trots en stark upphämtning av Skånela sista kvarten så är det slutspelat för i år, en poäng räckte inte samtidigt som både Hallby och Önnered vann sina matcher. Nu är det också klart att skånelaikonen Jesper Östlund gjort sitt sista framträdande i klubben för den här gången: - Det blir jobbiga farväl av killarna, sa han efter matchen.

forskontor
aretsforetag

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

objekt2
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
standard_start
objekt3
vuxentutbildning
Festspecialisten – Standard
veterankraft_standard
standard
sangensemble
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
objekt4
matcher_skanela