defacto_pan
Lija Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand med sina coacher Ali Wandi och Jens LundinFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Lilja framför finalskylten.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Lilja i Grekland

Lilja Östervall Lyngbrant vann på Greece Open G1 i Aten medan klubbkompisen Izabella Källstrand kom till kvartsfinal.

marstakalaset_artikel

Greece Open G1 i Aten är en viktig tävling om landslagsplatserna. Kim Taekwondo skickade ner både Izabella Källstrand (52k junior) och Lilja Östervall Lyngbrant (47k kadett). Bäst gick det för Östervall Lyngbrant som vann alla fem matcher och därmed guldmedaljen. Det var dock en svår väg fram och i två matcher blev det lika och golden point fick avgöra.
– I final var matchen igen extremt jämn och Lilja låg under med 6-3 när hon avancerade och gick upp till 8-7 som stod sig till tiden ut och Liljas första G klass guld var ett faktum, berättar headcoach Jens Lundin.

Izabella Källstrand vann första matchen men förlorade sedan i kvartsfinal mot Grekland, hon var inte helt nöjd med sin insats men var ändå bara en match från att få göra upp om medaljerna.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
marstakalas_helsida
kontor_thaifong

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
defacto_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april2
sommar_centrum

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider