moderaterna_juni
Lija Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand med sina coacher Ali Wandi och Jens LundinFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Lilja framför finalskylten.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Lilja i Grekland

Lilja Östervall Lyngbrant vann på Greece Open G1 i Aten medan klubbkompisen Izabella Källstrand kom till kvartsfinal.

Greece Open G1 i Aten är en viktig tävling om landslagsplatserna. Kim Taekwondo skickade ner både Izabella Källstrand (52k junior) och Lilja Östervall Lyngbrant (47k kadett). Bäst gick det för Östervall Lyngbrant som vann alla fem matcher och därmed guldmedaljen. Det var dock en svår väg fram och i två matcher blev det lika och golden point fick avgöra.
– I final var matchen igen extremt jämn och Lilja låg under med 6-3 när hon avancerade och gick upp till 8-7 som stod sig till tiden ut och Liljas första G klass guld var ett faktum, berättar headcoach Jens Lundin.

Izabella Källstrand vann första matchen men förlorade sedan i kvartsfinal mot Grekland, hon var inte helt nöjd med sin insats men var ändå bara en match från att få göra upp om medaljerna.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sap_valet2018
happy_homes_juli

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2
steningeslottsommar
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
val2018
sap_outsider
outsider_moderat
objekt2
sigtunavatten_standard
forskontor
objekt4
nfc_vinter
objekt3
vuxentutbildning
yearlingsales
connys
outsider_defacto