arlandagk_panorama
Lija Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand med sina coacher Ali Wandi och Jens LundinFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Lilja framför finalskylten.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Lilja i Grekland

Lilja Östervall Lyngbrant vann på Greece Open G1 i Aten medan klubbkompisen Izabella Källstrand kom till kvartsfinal.

rosta_sigtuna2

Greece Open G1 i Aten är en viktig tävling om landslagsplatserna. Kim Taekwondo skickade ner både Izabella Källstrand (52k junior) och Lilja Östervall Lyngbrant (47k kadett). Bäst gick det för Östervall Lyngbrant som vann alla fem matcher och därmed guldmedaljen. Det var dock en svår väg fram och i två matcher blev det lika och golden point fick avgöra.
– I final var matchen igen extremt jämn och Lilja låg under med 6-3 när hon avancerade och gick upp till 8-7 som stod sig till tiden ut och Liljas första G klass guld var ett faktum, berättar headcoach Jens Lundin.

Izabella Källstrand vann första matchen men förlorade sedan i kvartsfinal mot Grekland, hon var inte helt nöjd med sin insats men var ändå bara en match från att få göra upp om medaljerna.

nationaldag_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

mp_eu
v_eu_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

happyhomes_2019
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

oppning_helsida
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

varfest_helsida
moderaternamaj
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

sh_oppet
nrh
nationaldag_out
mp_eu_outsider
v_eu
defacto_outsider
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
colorama_april
moderaterna_maj_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
connys