center_pan21
Izabella Källstrand tog guld på Turkish Open.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Källstrand i Turkiet

Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

centrum_artikel

Izabella Källstrand, Lilja Österval Lyngbrant och Isac Källstrand var med på prestigefyllda Presidents Cup i Turkiet. Viktiga rankingpoäng stod på spel i turneringen. Lilja och Izabella var nära medalj då de båda kom till kvartsfinal men förlorade tuffa matcher där, Isac åkte ut direkt.

Efter bara några dagar var det dags för Turkish Open och där gick det bättre för Izabella Källstrand som tog sig hela vägen till final och vann där med 11-8. Hon hade marginalerna med sig denna gång, hälsar Jens Lundin. Lilja Östervall Lyngbrant åkte ut mot regerande EM-vinnaren från Turkiet med 7-1. En klen tröst var att turkiskan sedermera vann hela turneringen. Även i Turkish Open åkte Isac ut direkt. Men en guldmedalj hem i bagaget för klubben är inte fy skam.

connys_helsida
bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

mp_host_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
bostad_outsider