defacto_pan
Izabella Källstrand tog guld på Turkish Open.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Källstrand i Turkiet

Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

marstakalaset_artikel

Izabella Källstrand, Lilja Österval Lyngbrant och Isac Källstrand var med på prestigefyllda Presidents Cup i Turkiet. Viktiga rankingpoäng stod på spel i turneringen. Lilja och Izabella var nära medalj då de båda kom till kvartsfinal men förlorade tuffa matcher där, Isac åkte ut direkt.

Efter bara några dagar var det dags för Turkish Open och där gick det bättre för Izabella Källstrand som tog sig hela vägen till final och vann där med 11-8. Hon hade marginalerna med sig denna gång, hälsar Jens Lundin. Lilja Östervall Lyngbrant åkte ut mot regerande EM-vinnaren från Turkiet med 7-1. En klen tröst var att turkiskan sedermera vann hela turneringen. Även i Turkish Open åkte Isac ut direkt. Men en guldmedalj hem i bagaget för klubben är inte fy skam.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
colorama_april2

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sommar_centrum
sommar
defacto_helsida

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar