sportfiske_jubileum
Izabella Källstrand tog guld på Turkish Open.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Källstrand i Turkiet

Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

rosta_sigtuna2

Izabella Källstrand, Lilja Österval Lyngbrant och Isac Källstrand var med på prestigefyllda Presidents Cup i Turkiet. Viktiga rankingpoäng stod på spel i turneringen. Lilja och Izabella var nära medalj då de båda kom till kvartsfinal men förlorade tuffa matcher där, Isac åkte ut direkt.

Efter bara några dagar var det dags för Turkish Open och där gick det bättre för Izabella Källstrand som tog sig hela vägen till final och vann där med 11-8. Hon hade marginalerna med sig denna gång, hälsar Jens Lundin. Lilja Östervall Lyngbrant åkte ut mot regerande EM-vinnaren från Turkiet med 7-1. En klen tröst var att turkiskan sedermera vann hela turneringen. Även i Turkish Open åkte Isac ut direkt. Men en guldmedalj hem i bagaget för klubben är inte fy skam.

moderaternamaj
eu_sap

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

varfest_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
mp_eu
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

rosta_sigtuna2

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nrh
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
sap_outsider_eu
v_eu
bonava_maj_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
connys
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
colorama_april
oppning_outsider
defacto_outsider
nationaldag_out
mp_eu_outsider