sommar
Isac Källstrand med coach Hassan WandiFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Guld för Källstrand i elitseriepremiär

Isac Källstrand vann i premiären av Elitserien i klassen kadett 49 kg.

marstakalaset_artikel

Kim Taekwondo hade sex deltagare på första omgången av Elitserien som avgörs i fyra tävlingar under hösten. Det blev totalt ett guld, ett silver och två brons. Guldet svarade Isac Källstrand för i kadett 49kg. Det är hans första guld på Svenska cupen vilket ger sju rankingpoäng. Avslutningen av Elitserien sker under SM i december.

defacto_helsida
sommar_centrum
sigtunavatten_standard

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

colorama_april2
kontor_thaifong
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida
sommar

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh