defacto_pan
Elliot Duvert tog guld i höjdhopp på VärldsungdomsspelenFoto: Insändarbild/Annika Duvert

Guld för Elliot Duvert på Världsungdomsspelen

Märstabon Elliot Duvert var med på Världsungdomsspelen i Göteborg och tog 1,95m i höjdhopp vilket räckte till både guld och förstaplats på Sverigelistan.

Märsta har fått ännu ett stjärnskott inom friidrotten. 16-årige Elliot Duvert var med på Världsungdomsspelen med tävlande från hela världen i Göteborg. Elliot är normalt mångkampare men ställde upp i individuella grenarna höjd och 110m häck. Höjdhoppet blev en succé med 1,95m i första försöket, han la därefter upp ribban på 2m och var väldigt nära på att klara. Men resultatet gav honom både guldmedaljen och förde upp honom som etta på Sverigelistan för sin ålder.

I häck blev det silver trots en trög start i A-finalen där han lämnade startblocken sist, tiden 15.10s i motvind. Elliot går en ljust framtid till mötes då han siktar på två meter i höjd och är tvåa i stavhopp samt är med på Sverigeslistan i hela sju individuella grenar.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

sommar_centrum

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
defacto_helsida
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel
arlanda_golf_juli

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

connys
bonava_juli_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april