centrum_jul_panorama
Elliot Duvert tog guld i höjdhopp på VärldsungdomsspelenFoto: Insändarbild/Annika Duvert

Guld för Elliot Duvert på Världsungdomsspelen

Märstabon Elliot Duvert var med på Världsungdomsspelen i Göteborg och tog 1,95m i höjdhopp vilket räckte till både guld och förstaplats på Sverigelistan.

defacto_jul_artikel

Märsta har fått ännu ett stjärnskott inom friidrotten. 16-årige Elliot Duvert var med på Världsungdomsspelen med tävlande från hela världen i Göteborg. Elliot är normalt mångkampare men ställde upp i individuella grenarna höjd och 110m häck. Höjdhoppet blev en succé med 1,95m i första försöket, han la därefter upp ribban på 2m och var väldigt nära på att klara. Men resultatet gav honom både guldmedaljen och förde upp honom som etta på Sverigelistan för sin ålder.

I häck blev det silver trots en trög start i A-finalen där han lämnade startblocken sist, tiden 15.10s i motvind. Elliot går en ljust framtid till mötes då han siktar på två meter i höjd och är tvåa i stavhopp samt är med på Sverigeslistan i hela sju individuella grenar.

ica_oktober
julbord_helsida

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

greeknighthelsida
fme_oktober
happyhomes_2019
defacto_jul
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

nrh
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
greeknight_outsider
connys
tp_outsider