defacto_pan2020
Jonas Asplund högst upp på pallenFoto: Insändarbild

Guld för Asplund på Veteran-EM

IFK Märsta hade den gångna helgen tre aktiva på Veteran-EM i friidrott och det blev ett guld för Jonas Asplund.

centrum_artikel

Sverige kammade hem hela 22 guld, 23 silver och 20 brons på Veteran-EM i Venedig. IFK Märsta skickade dit Jonas Asplund i M45 för att tävla i stav, höjdhopp och 10-kamp. Det slutade med guld i stav på 4,70 samt silver i 10-kamp efter 6088 poäng.

Mats Nagle i M55 kom 7:a i höjd med 1,58m, samt 12:a i längd med 4.64m. Patrick Neuendeorff sprang 200m på 27,75 i M50-klassen, det räckte till plats 29.

sommarlov_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh