moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild

GT Bil i Arlandastad blir Team Autocar

GT Bil i Arlandastad byter namn till Team Autocar.

centrum_artikel

Team Autocar köper upp GT BIl, koncernen finns i Österåker och är en auktorisead fullserviceanläggning för Nissan. Man har också försäljning av begagnade bilar och service av övriga bilmärken via Autoexperten.
– För att stärka upp varumärket Team Autocar och skapa tydlighet inom koncernen så byter vi nu namn från GT Bil till Team Autocar

Team Autocar kommer nu att finnas i Norrtälje, Österåker och Arlandastad. I Arlandastad finns det nya märket LEVC som endast finns att köpa i Sverige genom Team Autocar.

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

2020_helsida
handbollsskola
centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
mod_helsida
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
moderat_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider