panorama_centrum
Foto: Pressbild

GT Bil i Arlandastad blir Team Autocar

GT Bil i Arlandastad byter namn till Team Autocar.

Team Autocar köper upp GT BIl, koncernen finns i Österåker och är en auktorisead fullserviceanläggning för Nissan. Man har också försäljning av begagnade bilar och service av övriga bilmärken via Autoexperten.
– För att stärka upp varumärket Team Autocar och skapa tydlighet inom koncernen så byter vi nu namn från GT Bil till Team Autocar

Team Autocar kommer nu att finnas i Norrtälje, Österåker och Arlandastad. I Arlandastad finns det nya märket LEVC som endast finns att köpa i Sverige genom Team Autocar.

centrum_sommar2022_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

mp_helsida_april

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
2020_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
liber_helsida
ewas_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
ewas_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider