center_pan21
Serdar Ünsal (Försäljningschef Team Autocar och GT Bil), Marcus Rosenborg (LEVC) och Nicklas Unnerstad (VD Team Autocar och GT Bil)Foto: Pressbild

GT Bil får nordenlansering av London Taxi

Biltillverkaren Geelys väljer bland annat GT Bil som återförsäljare av varumärket London Taxi.

Geelys varumärke LEVC, mer känt som London Taxi kommer till Norden. GT Bil i Arlandastad har valts ut som en av återförsäljarna.
– Team Autocar och GT Bil är väldigt glada och stolta över förtroendet att få vara bland de första återförsäljarna i Norden att representera LEVC i Sverige med handelsområdet Stockholm. LEVC ligger helt rätt i tiden med produkter och teknik perfekta för den svenska marknaden, säger Nicklas Unnerstad, VD för både Team Autocar och GT Bil.

LEVC har en elmotor och en mindre bensinmotor, bensinmotorn laddar bilens driftbatteri och bilen körs alltid på el. Räckvidden är ungefär tio mil på laddad el och 40 mil på genererad el. Tre modeller kommer att finnas hos GT Bil direkt.
– Försäljningen väntas starta snarast på Team Autocar i Österåker och GT Bil i Arlandastad, och vi kommer inom kort kunna se de första LEVC-bilarna rulla ut på gatorna i Stockholm, uppger Nicklas Unnerstad.

centrum_helsida2020
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
jul2021
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
dack-helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

julmarknad_helsida
2020_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
swedol_outsider
mp-outsider
dack-outsider
nrh
julmarknad_outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
jul_outsider