center_pan21
Grewe i samband med TV-pucken 2016 där han utsågs till bäste spelareFoto: Skärmdump/SVT

Grewe på väg till Finland

Wingsfostrade Albin Grewe som i år testat på spel i AHL ser ut att hamna i Finland nästa säsong.

centrum_artikel

Grewe som lämnade Wings i tonåren för spel i Täby och sedermera Djurgården draftades av Detroit 2019. Han åkte över för att spela juniorhockey men då OHL låg nere blev det istället spel med Detroits farmarlag Grand Rapid. Han gjorde där elva matcher. Nu ser flyttlasset ut att gå till final Ilves som gör en satsning på ungdomar enligt Hockeysverige.se. Grewe har även gjort 73 matcher i SHL för Djurgården.

happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
helsida_var2021
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

vaccin
centrum_helsida2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

dack-helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

defacto_helsida

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
mp-outsider