moderater_pan_sommar
Mats GreweFoto: Privat

Grewe ny ordförande i Wings

Annika Bröms fick prioritera om på grund av hälsoskäl och meddelat Wings att hon inte kunde bli ordförande. Mats Grewe valdes på årsmötet.

centrum_artikel

Wings har hållit årsmöte. Johan Karlsson lämnade i förtid för några månader sedan och Annika Bröms övertog som tf. ordförande. Nu är det klart med en ordinarie ordförande i Mats Grewe:
– Jag ser fram mot att leda Wings och fortsätta utveckla föreningen tillsammans med styrelsen och alla engagerade ledare, spelare, medlemmar och sponsorer. Det händer mycket positivt i Wings nu, säger Mats Grewe i ett uttalande.

Jonathan Pettersson blir vice ordförande och övriga ledamöter är Krister Nilsson, Henrik Larsson, Robin Lindén, Jesper Romell samt Annika Bröms som kvarstår i styrelsen. På mötet fastställdes verksamhetsplan och budget för 21/22-säsongen.

defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
vaccin
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

dack-helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
dack-outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
vaccin-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp-outsider