defacto_pan2020

Gräsbränder i Märsta

Två gräsbränder drabbade Märsta under dagen.

centrum_artikel

Det brann på två platser i Märsta under dagen, först vid Mor Johannes kyrka i Valsta kring 14.30, vid 17.30 kom larm om ny brand i Steninge allé. Det råder stor brandfara och brandkåren avråder från eldning i hela Stockholmsområdet.

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

kcbygg_outsider
marina_outsider
nrh
speedy_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider