sommar

Gräsbränder i Märsta

Två gräsbränder drabbade Märsta under dagen.

marstakalaset_artikel

Det brann på två platser i Märsta under dagen, först vid Mor Johannes kyrka i Valsta kring 14.30, vid 17.30 kom larm om ny brand i Steninge allé. Det råder stor brandfara och brandkåren avråder från eldning i hela Stockholmsområdet.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

arlanda_golf_juli
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
marstakalas_helsida
sommar
colorama_april2
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
defacto_outsider
nrh
colorama_april
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar