defacto_pan
Granen föll ner över taket på kyrkanFoto: Insändarbild

Gran över kyrka sågades ner

Den gran som blåse ner över Katolska kyrkan i samband med Stormen Alfrida plockades bort först i helgen.

Stormen Alfrida orsakade en hel del nedblåsta träd i kommunen, Katolska kyrkan fick ett träd över sig och först i helgen, nästan tio dagar efter stormen så sågades det bort. Peter Bergman vid Rosersbergs trädfällning AB skötte sågningen och han låter meddela att det gick utan bekymmer men att taket fick lättare plåtskador som kunde hanteras av plåtslagaren.

happyhomes_2019

Ökning av arbetsplatsolyckor i kommunne

Nyheter Fackförbundet Byggnads kommer att ge sig ut på en länsomfattande inspektion av byggnadsplatser, detta för att kontrollera så att säkerheten efterlevs. I Kommunen har 16 arbetsplatsolyckor skett bara i år.

sigtunavatten_standard
ica_oktober
fme_oktober

Sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter En del av Valstavägen får sänkt hastighet: - Den lokala trafikföreskriften om hastighetsbegränsningen är resultatet av en del i arbetet med stadsbyggnadsprojektet Valsta 2030, säger Anna-Carin Mattsson, gatu- och parkchef i Sigtuna kommun.

dackskiftarna_helsida
EXTRA

Förbipasserande attackerades av knivman

Nyheter En man greps i Valsta under förmiddagen sedan han försökt attackera förbipasserande med en kniv: - Han försökte hugga en man med barnvagn och två barn, säger ett vittne till märsta.nu

greeknighthelsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
colorama_april2
defacto_outsider
connys
nrh
greeknight_outsider