defacto_pan
Granen föll ner över taket på kyrkanFoto: Insändarbild

Gran över kyrka sågades ner

Den gran som blåse ner över Katolska kyrkan i samband med Stormen Alfrida plockades bort först i helgen.

centrum_tvaar

Stormen Alfrida orsakade en hel del nedblåsta träd i kommunen, Katolska kyrkan fick ett träd över sig och först i helgen, nästan tio dagar efter stormen så sågades det bort. Peter Bergman vid Rosersbergs trädfällning AB skötte sågningen och han låter meddela att det gick utan bekymmer men att taket fick lättare plåtskador som kunde hanteras av plåtslagaren.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

defacto_helsida
arlandagolf
icavalsta_semlor
karby_varme1
sangensemble
connys

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

banner_trerosor
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider