center_pan21
Foto: Daniel Iskander

Efter graffitiväggen-Streetart flyttar till Valsta

Märstas graffitivägg kommer att upphöra på Stockholmsvägen och den så kallade streetartverksamheten fortsätter i Valsta.

För ett tag sedan kom besked om att graffitiväggen vid Forum på Stockholmsvägen skulle stängas. Nu är det klart att verksamheten Streetart flyttas till Valsta och kommer drivas i anslutning till Sigtuna museums verksamhet @valstakonst. Väggen har funnits i kommunen sedan 2008 och var en av få lagliga väggar i hela länet.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

defacto_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

eldsjal-helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
helsida_var2021
2020_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
andersojag
bostad_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider