stationshusen
Foto: Genrebild

Gott om aktiviteter trots milt sportlov

Sportlovet är bara en vecka bort. Med årets coronarestriktioner är det lika bra att stanna hemma och njuta av alla aktiviteter i kommunen.

centrum_artikel

Risken är stor att snön är borta till Sportlovet som inleds 1:a mars i kommunen. Men då myndigheter avråder från resor till andra delar av landet så finns det ändå en del att göra på hemmaplan.

Om vädret tillåter kommer skidspår att finnas på flera golfklubbar i kommunen, Sigtuna GK är en av dessa eller så kan du söka spår via skidspar.se. Sigtuna har en egen skidbacke, Sigtunafjället, i Prästängarna. Där finns både liftkort att lösa på plats samt skidor att hyra.

När det gäller skridskor kommer nog vädret att vara i det mildaste laget för att inta Mälaren, Sigtuna kommun har dessutom stängt ner allmänhetens åkning i ishallarna i Märsta. Dock finns utebanor i Valsta, Sigtuna, Steninge och Sätuna.

Den som vill kan också ta ett iskallt bad i sjön som säkerligen håller låg temperatur under första veckan i mars.

Mer om kultur- och fritidslivet i kommunen hittar du här

Destination Sigtuna

meko_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

connys
meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider