fastbyran_bostad
Foto: Pressbild/Steninge slottsby

Göteborgare får uppdrag i Steninge slottsby

Byggherrarna i Steninge slott får sällskap av Wood & Hill från Göteborg som avser bygga ca 50 lägenheter i området.

Wood & Hill har förvärvat mark närmast stenladan i den så kallade Tun 2 som ingår i första etappen av Steninge slottsby. Försäljningsstart för de ca 50 lägenheterna är planerad till i höst. Wood & Hill har just nu fyra pågående projekt i Sverige med fokus på hyresrätter och bostadsrätter, Steninge slottsby blir dock det första i Stockholmsregionen.
– Steninge Slottsby passar oss utmärkt och går i linje med våra höga krav när det gäller läge och marknadspotential. Med Slottsbyns koncept och våra hus kommer erbjudandet till våra kunder bli bästa tänkbara, inte minst tack vare alla de mervärden som byn erbjuder i form av exempelvis marina, löparspår och ridning i ett kulturhistoriskt sammanhang med café, restaurang och butiker, säger Joacim Sundh på Wood & Hill i ett pressmeddelande.

fastbyran_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

fastbyran_outsider