centrum_panorama2020
Gonzalo visar upp en av sina bilderFoto: Clarion Hotel Arlanda

Gonzalos konst säljs tillförmån för Trygga Barnen

Clarion Hotell Arlandas anställde Gonzalo Brochado säljer i år sin konst tillförmån för Clarion Hotel Arlandas insamling som går till Trygga Barnen.

Sedan 2012 har Clarion Hotel Arlanda haft olika insamlingar till Trygga barnen, man har bland annat samlat in julklappar. Nu testar man ett nytt grepp då man har en talangfull konstnär i personalstyrkan, Gonzalo Brochado. Han kommer att ställa ut sin kost och säljer det som visas upp. Varenda krona som försäljningen inbringar går till Trygga barnen. Utställningen finns på våning 13 på hotellet.

ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

happy_homes_mars

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
festspec_corona_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider