moderat_jul_nyar
Gonzalo visar upp en av sina bilderFoto: Clarion Hotel Arlanda

Gonzalos konst säljs tillförmån för Trygga Barnen

Clarion Hotell Arlandas anställde Gonzalo Brochado säljer i år sin konst tillförmån för Clarion Hotel Arlandas insamling som går till Trygga Barnen.

Sedan 2012 har Clarion Hotel Arlanda haft olika insamlingar till Trygga barnen, man har bland annat samlat in julklappar. Nu testar man ett nytt grepp då man har en talangfull konstnär i personalstyrkan, Gonzalo Brochado. Han kommer att ställa ut sin kost och säljer det som visas upp. Varenda krona som försäljningen inbringar går till Trygga barnen. Utställningen finns på våning 13 på hotellet.

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

teatergrillen_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
colorama_jul

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

happyhomes_2019
centrum_helsida2020

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

teatergrillen_outsider
nrh
connys