budget_panorama
Andie Lahdo med däcksängarna på HundställetFoto: Pressbild

Gjorde däcksängar åt hundar

Under sommaren har ABS Wheels tillverkat hundsängar till ideella organisationen Hundstället.

centrum_artikel

Hundstället tar hand om skadade eller bortsprungna hundar, årligen ör det tusentals hundar på besök. För att göra en gärning för hundarna passade ABS Wheels under sommaren på att göra hundsängar av däck. Projektet på ABS Wheels skedde under sommaren då det är lågsäsong. Då passar man även på att hålla de anställda sysselsatta:
– Däck är en känd miljöfara så det här projektet gynnar både miljö och hemlösa hundar. Vi har förutom Hundstallet även hjälpt andra föreningar som tar hand om djur, vi kommer exempelvis att lämna hundsängar till organisationen Hundar söker hem, säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD

Sängarna är specialgjorda med bomullstyg, resårband och polyester vadd. De är avtagbara och kan tvättas i maskin. De har ett speciellt underställ för att ge en trygg och stabil bas.
– Vi har valt lågprofil däck för att ge hundarna bra med utrymme, inspirationen kommer från utlandet där fenomenet är stort, uppger Andie Lahdo.

landsbygdsdag
coronapandemin

Smittan ökar i alla åldrar

Nyheter Smittan av covid-19 är ökar utan avmattning och förekommer i alla åldrar enligt ett pressmeddelande från Region Stockholm.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
corner_helsida
personal_sandstrom_helsida
fixa_laddplats_helsida
kkdk_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
boisigtuna
helsida
kkdk_outsider
corner_outsider
budget_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
personal_outsider
nrh
skanela_event_outsider
meko_outsider
outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
laddplats_out