defacto_pan2020
PensionärskolloFoto: GGG

GGG ordnar glädje trots coronatider

Trots coronatider har GGG, Gemenskap, Glädje, Guldkant för seniorer hållit träff som var mycket uppskattat.

GGG har inte lagt ner verksamheten helt trots coronatiderna utan man fortsätter hitta på saker så att de äldre kan träffas på säkra sätt. Förra veckan var man på pensionärskollo i Ekhamns Herrgård där grill och pyssel mixades med sol och umgänge. Denna vecka blir det kräftskiva, för att hålla det säkert är det sex olika kräftskivor på olika platser för minimerad smittorisk meddelar Eva Byström på GGG.

connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider