budget_panorama
PensionärskolloFoto: GGG

GGG ordnar glädje trots coronatider

Trots coronatider har GGG, Gemenskap, Glädje, Guldkant för seniorer hållit träff som var mycket uppskattat.

fraga_liberalerna

GGG har inte lagt ner verksamheten helt trots coronatiderna utan man fortsätter hitta på saker så att de äldre kan träffas på säkra sätt. Förra veckan var man på pensionärskollo i Ekhamns Herrgård där grill och pyssel mixades med sol och umgänge. Denna vecka blir det kräftskiva, för att hålla det säkert är det sex olika kräftskivor på olika platser för minimerad smittorisk meddelar Eva Byström på GGG.

helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

2020_helsida
defacto_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

connys_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

meko_helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
manskold_helsida
happyhomes_sommar2020
kkdk_helsida
kkdk_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider
swedol_outsider
meko_outsider
manskold_outsider