defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Gardell till Kulturum

Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

Jonas Gardell ger sig ut på en riksomfattande turné som stannar i Märsta 14:e mars. Han intar Kulturum med föreställningen Queen of Fucking Everything – Solo. Den bygger på Queen of Fucking Everything som gavs under året och blev enligt ett pressmeddelande en av de mest påkostade shower som satts upp i Sverige och som mottagit publikens jubel och stående ovationer varje kväll.

Den nya turnén är en soloturné som lovar skratt tills man gråter och inger glädje hopp och livsmod:
– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen, uppger Gardell.

teatergrillen_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

colorama_jul
happyhomes_2019
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

connys
nrh
teatergrillen_outsider