defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Gardell till Kulturum

Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

Jonas Gardell ger sig ut på en riksomfattande turné som stannar i Märsta 14:e mars. Han intar Kulturum med föreställningen Queen of Fucking Everything – Solo. Den bygger på Queen of Fucking Everything som gavs under året och blev enligt ett pressmeddelande en av de mest påkostade shower som satts upp i Sverige och som mottagit publikens jubel och stående ovationer varje kväll.

Den nya turnén är en soloturné som lovar skratt tills man gråter och inger glädje hopp och livsmod:
– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen, uppger Gardell.

centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

2020_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
festspec_corona_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

ridskola2020_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
happy_homes_mars

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider