moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Gardell till Kulturum

Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

Jonas Gardell ger sig ut på en riksomfattande turné som stannar i Märsta 14:e mars. Han intar Kulturum med föreställningen Queen of Fucking Everything – Solo. Den bygger på Queen of Fucking Everything som gavs under året och blev enligt ett pressmeddelande en av de mest påkostade shower som satts upp i Sverige och som mottagit publikens jubel och stående ovationer varje kväll.

Den nya turnén är en soloturné som lovar skratt tills man gråter och inger glädje hopp och livsmod:
– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen, uppger Gardell.

helsida_sfs

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

kso_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

mp_helsida_april
defacto_helsida
connys_helsida
social_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
outsider_social
connys
pantamera_out
sfs_out
kso-duell_out
nrh