moderater_pan_sommar
Iris GanibegovicFoto: Magnus Granhagen

Ganibegovic gör comeback

Iris Ganibegovic gör comeback i skånelatröjan efter ett år som reserv i både HIF Sif och Skånela.

I slutet av säsongen gjorde Iris Ganibegovic en match i Herrallsvenskan med Skånela. Han har under den gångna säsongen varit stand by för HIF SIF och Skånela IF. Nu kommer han få snöra på sig skorna igen och resa landet runt för att representera Skånela i Allsvenskan.
– Vi vet vad vi får av Iris och det är vi mycket tillfreds med. Trots sitt uppehåll från spel på allsvensk nivå är vi övertygade att Iris kommer göra oss bättre. Hans motivation är högre än på länge vilket var en förutsättning för att känna att denna lösning skulle vara intressant. Iris brinner massor för att fortsätta att utvecklas och bli bättre, dessutom vill han göra allt vad han kan för att göra Skånela bättre, uppger skånelatränaren Jimmy Karlsson i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
social_helsida
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
connys
kso-duell_out
pantamera_out
outsider_social
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sfs_out
moderat_outsider