centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Galen vändning av Wings i derbyt

Wings vände 0-5 till seger 6-5 på söndagen mot Vallentuna.

Vallentunapubliken fick verkligen valuta för pengarna när de hade bänkat sig för att se derbyt mot Wings, enda problemet var att deras lag kammade noll. Vallentuna ledde med hela 5-0 efter första perioden. Wings bytte målvakt vid 4-0 då Andrej Vasiljevic kom in istället för Richard Mutze-Hvitman.

I andra kom 5-1 efter 2,16, 5-2 efter 6.34, 5-3 efter 11.20 och sedan 5-4 och 5-5 med knappa fyra minuter kvar av perioden. Tre av Wings mål kom i PP. Tredje var sedan länge mållös men med knappt fem minuter kvar att spela tilldöms Wings en straff som Tim Friberg förvaltar på bästa sätt och fullbordar vändningen.

I och med segern är Wings fyra i tabellen, Vallentuna och Strömsbro jagar där bakom.

Målen
Wiita-Adamsson, Andersson, Blomqvist, Larsson, Jacobsson, Friberg

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Klart: Seriestarten skjuts upp

Fotboll Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

2020_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

festspec_corona_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

centrum_helsida2020
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

marina_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

speedy_helsida
defacto_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

festspec_corona_outsider
nrh
marina_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider