defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Galen vändning av Wings i derbyt

Wings vände 0-5 till seger 6-5 på söndagen mot Vallentuna.

Vallentunapubliken fick verkligen valuta för pengarna när de hade bänkat sig för att se derbyt mot Wings, enda problemet var att deras lag kammade noll. Vallentuna ledde med hela 5-0 efter första perioden. Wings bytte målvakt vid 4-0 då Andrej Vasiljevic kom in istället för Richard Mutze-Hvitman.

I andra kom 5-1 efter 2,16, 5-2 efter 6.34, 5-3 efter 11.20 och sedan 5-4 och 5-5 med knappa fyra minuter kvar av perioden. Tre av Wings mål kom i PP. Tredje var sedan länge mållös men med knappt fem minuter kvar att spela tilldöms Wings en straff som Tim Friberg förvaltar på bästa sätt och fullbordar vändningen.

I och med segern är Wings fyra i tabellen, Vallentuna och Strömsbro jagar där bakom.

Målen
Wiita-Adamsson, Andersson, Blomqvist, Larsson, Jacobsson, Friberg

colorama_jul
happyhomes_2019

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
connys
nrh