sommar
Foto: Insändarbild/Märsta IK

Fyra spelare från MIK till Utvecklingslägret

Som märsta.nu rapporterade om tidigare i veckan kommer ett antal lokala spelare från Märsta IK att vara med på Svenska fotbollförbundets Utvecklingsläger tillsammans med sigtunaborna Johan Arneng och Martin Möller.

Nu står det klart att MIK även skickar ner en fjärde spelare till lägret sedan en spelare i Uppland lämnat återbud. Alexandar Radulj stod som reserv hemma och åker ner på söndag:
– Aldrig någonsin har det varit så många som tagits ut från någon fotbollsklubb i Sigtuna Kommuns historia, säger Joakim Folmer-Hansen, ledare i Märsta IK.

Radulj gör Daniel Wennberg, Darley N´seke och John Drugge sällskap under det sex dagar långa lägret. De fyra hör till Märsta IK:s P04 som spelat tillsammans sedan de var sju år gamla. Till vardags spelar dem i P15 Regional där de möter bland annat AIK, BP, Djurgården och Sirius. Just nu är laget fyra i serien och på slutspelsplats.
– Närmast efter detta läger så åker laget till Gothia Cup och en annan höjdpunkt blir DM-finalen den 23/8 hemma i Märsta och där man går vidare till Nationell U16 serie för säsongen 2020 vid vinst. Den högsta P16 serien man kan spela i Sverige, berättar Joakim.

sommar_centrum
colorama_april2

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

bonava_juli_hel
happyhomes_2019

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

bonava_juli_outsider
connys
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider