defacto_pan2020
Vasaloppstrippeln består av att genomföra Vasaloppet på skidor, löpning och cykel.Foto: Pressbild

Fyra klarade Vasaloppstrippeln

Fyra kommuninvånare har i år klarat Vasaloppstrippeln.

centrum_artikel

Fyra kommuninvånare har klarat den så kallade Vasaloppstrippeln; skidor, mountainbike och löpning under ett och samma kalenderår. Totalt i hela landet är det 297 personer som klarat bedriften. Från Märsta var det Eric Strandh och Rickard Lindstedt. Från Sigtuna klarade Kim Kumpula och David Schnell. Samtliga som genomförde trippeln får hem en åtråvärd rosa finisher-tröja.

happyhomes_2019
2020_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

connys_helsida
speedy_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

teatergrillen_helsida
sportlov_sigtuna
defacto_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys