defacto_pan2020
En av ungdomarna som "brottades ner" av polisFoto: Skärmdump/Instagram

Fyra greps för blåljussabotage i Valsta

Polisen genomförde under påskafton en insats i Valsta, i samband med det spreds bilder på sociala medier där flera ungdomar brottades ner.

centrum_artikel

Polisen hade ett ingripande i Valsta under påskafton. Dagen efter cirkulderade klipp i sociala medier där poliser ”brottade ner” ungdomar.
– I samband med ett ingripande vid Valsta centrum la sig ett flertal personer i ingripandet och försökte störa poliserna på plats. Resultatet blev att fyra personer greps misstänkta för sabotage mot blåljusverksamhet. De misstänkta släpptes senare under natten, men misstankarna kvarstår, uppger Martin Wallin, kriminalinspektör vid Grov organiserad brottslighet Stockholm Nord.

märsta.nu har tagit del av klippen och det är en hätsk stämning på plats bland ungdomar och andra som samlats kring insatsen. Vad insatsen handlar om är inte känt. Under en tid har dock polisen haft punktinsatser i Valsta för att störa den organiserade brottsligheten.

sigtunastad_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

rentawreck_helsida
centrum_helsida2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
Moderaterna_helsida2021
defacto_helsida
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
nrh
sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider