moderaterna_juni
ELIN HOLLWASTER - ELD & VATTENFoto: Magnus Granhagen
STEFAN BOSTRÖM - DU HAR LOVAT MIG DIN KÄRLEK
JEANETTE BERGSTRÖM - STOP BABE TOKIO HOTEL
HELENA KARLBERG - DOING NOTHING AT ALL
CECILIA WALLBING - VILL HA DIG
Vinnaren Patric Kauko
Juryn sjunger Heal the world med deltagarna
MARTIN NILSSON - HUR KAN MAN ÄLSKA NÅGONSA
Ove Jansson Karl Dyall
PER-RAGNAR WAHLQVIST - LOVE ME TENDER
NAWAB RUPANI - ÄNNU DOFTAR KÄRLEK
TONI SANDELIN - MAMMA MIA
Prisutdelning
SUSSI HANSSON - BORTOM DET BLÅ
KRISTER LINDGREN - LYS OCH VÄRME-1
REBECKA HUDIN - SOMMAREN ÄR KORT
KRISTER LINDGREN - LYS OCH VÄRME
MALIN KARLSSON - TUSEN & EN NATT
MARGARETA EKLUND - STAD I LJUS
JOHAN SAGBRANT - EN KVÄLL I JUNI
Vinnaren med juryn
Ove och Karl

Fullsatt och festligt med Sigtuna Mello

Karl Dyall och Ove Jansson gästade Sigtuna Mello i onsdags som bjöd på glitter och glamour och härlig musik.

Det var ett kärt återseende för många i Kulturum när Karl Dyall och Ove Jansson gästade Sigtuna Mello på onsdagskvällen. Kulturum var helt utsålt när 16 deltagare från kommunen intog scenen för att framför sina favoritschlager. Jeanette Leinonen är eldsjälen bakom projektet och hon fick även sällskap av gladiatorn Johan Plexus Oldemark. Karl Dyall var med i juryn tillsammans med Jessica Folker, Martin och Joanna. Årets vinnare blev Patric Kauko som sjöng Inget kan stoppa oss nu (Black Jack). Efteråt var det många som ville hälsa och prata med Carl Dyall som växte upp i Märsta.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

februari
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

varen2018
brf_englamarken

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

sap_valet2018

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

sportfiskebanner2

Kyrkoruiner renoveras

Kulturnyheter Sigtunas krykoruiner S:t Olofs, S:t Lars och S:t Pers som står på Svenska kyrkans mark ska rustas upp och öppnas för allmänheten igen: - Vi har nu startat ett program för ett långsiktigt bevarande av de tre kyrkoruinerna S:t Per, S:t Olof och S:t Lars, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

veterankraft_standard
standard_ridskola
connys
sap_outsider
val2018
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
outsider_defacto
objekt4
objekt2
outsider_moderat
forskontor
objekt3