moderaterna_riksdag

Fruktsamheten minskar bland kvinnor i kommunen

De senaste tio åren har siffrorna gått ner en aning gällande antal barn som kvinnor väntas föda.

Fruktsamheten, alltså antalet barn som kvinnor väntas föda, går ner i kommunen. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån som Mitt i Stockholm rapporterat om. Fruktsamheten bland kvinnorna i kommunen var 2.13 barn/kvinna 2009, 2018 var det 2.06. Minskningen är generell i hela Stockholms län, bara i två kommuner har det ökart; Upplands-Bro och Salem. Bara fem av länets kommuner har en fruktsamhet över 2.0, 2009 var det hela 19 kommuner enligt Mitt i Stockholm.

centrum_helsida2020
jul2021
connys_helsida
valsta-jul_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

defacto_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
connys
stationshusen_out
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
nrh
swedol_outsider
mp-outsider