defacto_panorama_mustasch

Fruktsamheten minskar bland kvinnor i kommunen

De senaste tio åren har siffrorna gått ner en aning gällande antal barn som kvinnor väntas föda.

Fruktsamheten, alltså antalet barn som kvinnor väntas föda, går ner i kommunen. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån som Mitt i Stockholm rapporterat om. Fruktsamheten bland kvinnorna i kommunen var 2.13 barn/kvinna 2009, 2018 var det 2.06. Minskningen är generell i hela Stockholms län, bara i två kommuner har det ökart; Upplands-Bro och Salem. Bara fem av länets kommuner har en fruktsamhet över 2.0, 2009 var det hela 19 kommuner enligt Mitt i Stockholm.

agy_oppethus
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

greeknighthelsida
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

happyhomes_2019
ica_oktober
sigtunavatten_standard

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

centrum_host_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_mustach_helsida
greeknight_outsider
colorama_april2
connys
agy_oppethus_outsider
nrh