panorama_centrum
Så var Frukostklubbens 300:e möte. Panelsamtal med Claudia Olsson (Stellar Capacity), Sverker Lindbo (Ocado Ltd), Martin Creydt, (Pandox), Julian Stubbs (Up There Everywhere), Christian von Essen (Heja Framtiden) och Erik Olkiewicz (hypnotisör).Foto: Destination Sigtuna

Frukostklubben firade 300

I fredags var det 300-mötesjubileum för Frukostklubben. Den 300:e talaren var Claudia Olsson, grundare av Stellar Capacity och Swedish for Professionals- utnämnd till Young Global Leader av the World Economic Forum.

Nätverket Frukostklubben består av lokala företagare från olika branscher som en gång i månaden träffas för frukostmingel och lyssna på en inspirerande talare. I fredags var det 300:e mötet. Claudia Olsson delade med sig av sina tankar och erfarenheter samt forskning från Globalization 4.0 och den fjärde industriella revolutionen där tekniken och människorna integreras på ett helt nytt sätt.

Det handlar om en värld där vi människor kan ladda upp våra hjärnor online och helt omvärderar våra gränser, bygga upp en global arkitektur och nya sätt att förhålla sig till varandra i alla aspekter av samhällslivet. Hemma, jobbet, online och internationellt.
– Vi har inspirerats, minglat och lyssnat på intressanta talare i 30 års tid. Det är helt fantastiskt vilken uppslutning vi haft och fortfarande har i vårt affärsnätverk. Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Det finns ett stort engagemang och en stark företagaranda i vår destination och vi ser nätverkande och samarbete som vårt viktigaste konkurrensmedel. Frukostklubben är en viktig och sammanhållande del i det, avslutar Lakmaker, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

 

mp_helsida_april

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys