moderater_pan_sommar
Så var Frukostklubbens 300:e möte. Panelsamtal med Claudia Olsson (Stellar Capacity), Sverker Lindbo (Ocado Ltd), Martin Creydt, (Pandox), Julian Stubbs (Up There Everywhere), Christian von Essen (Heja Framtiden) och Erik Olkiewicz (hypnotisör).Foto: Destination Sigtuna

Frukostklubben firade 300

I fredags var det 300-mötesjubileum för Frukostklubben. Den 300:e talaren var Claudia Olsson, grundare av Stellar Capacity och Swedish for Professionals- utnämnd till Young Global Leader av the World Economic Forum.

centrum_artikel

Nätverket Frukostklubben består av lokala företagare från olika branscher som en gång i månaden träffas för frukostmingel och lyssna på en inspirerande talare. I fredags var det 300:e mötet. Claudia Olsson delade med sig av sina tankar och erfarenheter samt forskning från Globalization 4.0 och den fjärde industriella revolutionen där tekniken och människorna integreras på ett helt nytt sätt.

Det handlar om en värld där vi människor kan ladda upp våra hjärnor online och helt omvärderar våra gränser, bygga upp en global arkitektur och nya sätt att förhålla sig till varandra i alla aspekter av samhällslivet. Hemma, jobbet, online och internationellt.
– Vi har inspirerats, minglat och lyssnat på intressanta talare i 30 års tid. Det är helt fantastiskt vilken uppslutning vi haft och fortfarande har i vårt affärsnätverk. Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Det finns ett stort engagemang och en stark företagaranda i vår destination och vi ser nätverkande och samarbete som vårt viktigaste konkurrensmedel. Frukostklubben är en viktig och sammanhållande del i det, avslutar Lakmaker, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

 

oppethus_helsida
jul2021
defacto_helsida
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
dack-helsida
helsida_var2021
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

connys_helsida
mp_host_helsida
flygskola_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
oppethus_outsider
jul_outsider
nrh
flygskolan_outsider
connys
koppar_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
julmarknad_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out