center_pan21
Claudia OlssonFoto: Pressbild

Frukostklubben bjuder in 300:e talaren

I år firar Destination Sigtunas affärsnätverk Frukostlubben 30 år och snart är det dags för den 300:e talaren att inta podiet.

centrum_artikel

Det lokala nätverket Frukostklubben samlar företagare från hela kommunen. I 30 år har nätverket bjudit in talare, 299 talare har varit uppe och pratat, nu är det dags för 300:e talaren. Det sker 19:e november. Allt från koncernchefer till sportprofiler och näringslivsrepresentanter har varit med.
– Vi har inspirerats, minglat och lyssnat på intressanta talare i 30 års tid. Det är helt fantastiskt vilken uppslutning vi haft och fortfarande har i vårt affärsnätverk, säger Anna Lakmaker, vd Destination Sigtuna.

Mötet kommer äga rum på Scandinavian XPO. En plats som bidrar till framtiden i kommunen, Sverige och världen. 300:e talaren är Claudia Olsson, Stellar Capacity, utnämnd till Young Global Leader av the World Economic Forum:
– Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Det finns ett stort engagemang och en stark företagaranda i vår destination och vi ser nätverkande och samarbete som vårt viktigaste konkurrensmedel. Frukostklubben är en viktig och sammanhållande del i det arbetet, fortsätter Anna Lakmaker.

 

oppethus_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
jul2021
flygskola_helsida
2020_helsida
connys_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida
helsida_var2021

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

koppar_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

oppethus_outsider
koppar_outsider
centrum_sommar_out
jul_outsider
dack-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider