panorama_centrum
Claudia OlssonFoto: Pressbild

Frukostklubben bjuder in 300:e talaren

I år firar Destination Sigtunas affärsnätverk Frukostlubben 30 år och snart är det dags för den 300:e talaren att inta podiet.

Det lokala nätverket Frukostklubben samlar företagare från hela kommunen. I 30 år har nätverket bjudit in talare, 299 talare har varit uppe och pratat, nu är det dags för 300:e talaren. Det sker 19:e november. Allt från koncernchefer till sportprofiler och näringslivsrepresentanter har varit med.
– Vi har inspirerats, minglat och lyssnat på intressanta talare i 30 års tid. Det är helt fantastiskt vilken uppslutning vi haft och fortfarande har i vårt affärsnätverk, säger Anna Lakmaker, vd Destination Sigtuna.

Mötet kommer äga rum på Scandinavian XPO. En plats som bidrar till framtiden i kommunen, Sverige och världen. 300:e talaren är Claudia Olsson, Stellar Capacity, utnämnd till Young Global Leader av the World Economic Forum:
– Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Det finns ett stort engagemang och en stark företagaranda i vår destination och vi ser nätverkande och samarbete som vårt viktigaste konkurrensmedel. Frukostklubben är en viktig och sammanhållande del i det arbetet, fortsätter Anna Lakmaker.

 

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
marinan_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
moderat_outsider
connys