bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Frank till Uppsala

Skånela låtar ut Oscar Frank till Uppsala HK den kommande säsongen.

centrum_artikel

Uppsala HK får ett meriterat nyförvärv i Oscar Frank som gjort ett par säsonger med Skånela i Allsvenskan. Skånela lånar ut Frank för resten av hans kontraktstid som är över säsongen 20/21. Uppsala HK spelar i Division 2.
– Uppsala får ett mycket bra tillskott, Oscar får chansen att spela handboll och hitta tillbaka till de takterna han många gångar har visat hos oss och vi hoppas han under detta år blir kvitt alla sina skador och hittar glädjen till handbollen igen. Vi hade mer än gärna haft kvar Oscar hos oss men respekterar hans val och önskar han lycka till med Uppsala HK och hans avslutande studier, skriver Skånela på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

studeravidare_helsida
connys_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
outsider_sommarlov
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta