mote_sommar
Oscar Frank stannar i SkånelaFoto: Magnus Granhagen

Frank stannar i Skånela

Oscar Frank har förlängt sitt kontrakt med Skånela som på söndag tar sig an Country i jakten på kvalplats.

centrum_artikel

Frank kom till Skånela för två säsonger sedan och var då sistaårsjunior. Han har utvecklats i klubben sedan dess och är med i A-truppen sen förra säsongen. Nu har han och Skånela enats om en kontraktsförlängning:
– Ett ledord för mig i mitt ledarskap är kontinuitet. Så därför är jag självklart mycket nöjd med att Oskar är kvar hos oss. Hans spetsegenskaper är hans tempoväxlingar, hans attackspel och hans vinnarskalle, kommenterar tränaren Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Möter Country
På söndag tar sig Skånela an avsågade Country i jakten på kvalplats, allt annat än två poäng är givetvis ett fiasko för Skånela. Närmast kommer man från seger mot Önnered.

brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
sommar_sigtuna2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

happyhomes_sommar2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider