center_pan21
Oscar FrankFoto: Magnus Granhagen

Frank förlänger i Skånela

Oscar Frank har förlängt kontraktet i Skånela IF över nästa säsong.

Viktige 9M-spelaren Oscar Frank kritar på ett nytt kontrakt för Skånela. Frank har gjort några säsonger i skånelatröjan och hans prestation uppskattas. Han lånades ut en kort period förra säsongen till Uppsala men kom tillbaka och visade upp både rutin och starkt spel.
– Att Frank stannar är viktigt för oss och han står för många bra saker. Han är mentalt stark, tror på sig själv och är en individ som aldrig backar. Han gör sin fjärde säsong i Skånelas herrar och är inkörd i spelet offensivt. Han har sin spets i sina snabba fötter och halvdistansspelet där han är användbar på alla positioner på niometer. Han har också insett vikten av det taktiska detaljerna i anfallsspelet. Kan han utveckla detta ytterligare kan han klättra flera nivåer, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

andersojag
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

eldsjal-helsida
2020_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

helsida_var2021
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

bostad_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

connys_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
eldsjal-outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider