sap_pan
Oscar FrankFoto: Magnus Granhagen

Frank förlänger i Skånela

Oscar Frank har förlängt kontraktet i Skånela IF över nästa säsong.

Viktige 9M-spelaren Oscar Frank kritar på ett nytt kontrakt för Skånela. Frank har gjort några säsonger i skånelatröjan och hans prestation uppskattas. Han lånades ut en kort period förra säsongen till Uppsala men kom tillbaka och visade upp både rutin och starkt spel.
– Att Frank stannar är viktigt för oss och han står för många bra saker. Han är mentalt stark, tror på sig själv och är en individ som aldrig backar. Han gör sin fjärde säsong i Skånelas herrar och är inkörd i spelet offensivt. Han har sin spets i sina snabba fötter och halvdistansspelet där han är användbar på alla positioner på niometer. Han har också insett vikten av det taktiska detaljerna i anfallsspelet. Kan han utveckla detta ytterligare kan han klättra flera nivåer, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

connys_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
social_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

event_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
outsider_social
mp_outsider2022
moderat_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
sfs_out
pantamera_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022