defacto_pan
U17 efter segernFoto: Märsta IK
U15Foto: Märsta IK

Framgångar för MIK i Futsal

Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

marstakalaset_artikel

Både U17 och U15 vann DM i Uppland i helgen. U17 besegrade Roslagsbro som för två år sedan spelade SM-final. U15 vann DM-serien i P04 efter sju raka vinster och 54-7 i målskillnad. Under hösten så har man besegrat bland annat Sirius och Uppsala-Kurd. Samtidigt tog MIK:s herrlag en övertygande seger mot Spårvägen med 11-1 i Division 1 och spelar seriefinal mot Sevdah i Rosershallen klockan 21.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

colorama_april2
sommar
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
miljopris_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
sommar_centrum
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sportfiske_sommar
defacto_outsider
miljopris_outsider
colorama_april
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider