midsommar
Elliot Duvert och Kevin DuvertFoto: Insändarbild

Framgångar för bröderna Duvert

Kevin Duvert från Märsta lyckades ta SM-silver på Mångkamps-SM i P19-klassen.

Det var inte bara IFK Märsta som noterade framgångar på Mångkamps-SM. Även Kevin Duvert som fostrats i IFK Märsta men numera tävlar för Tureberg var med och trots en förkylning kom han tvåa i P19-klassen. Brodern Theodor som tävlade i P16 fick dock bryta på grund av förkylning och känning i låret.

Yngsta brodern Elliot begav sig till Svealandslägret med Stockholm där han var med i höjd, diskus, stav, spjut och häck. Han lyckades mycket bra med tre guld ett silver och ett brons samt en femteplats i häck. Stockholm var klart bästa distrikt och vann mästerskapet. Noterbart är att samtliga tre bröderna Duvert du ligger i toppen av sina åldersgrupper. Kevin (P19) i tre grenar, Elliot (P14) i sju grenar och Theodor (P16) i hela tio grenar.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

varen2018
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

brf_englamarken

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

sportfiskebanner2
februari

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

outsider_moderat
comitini_banner
nfc_vinter
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
objekt3
sigtunavatten_standard
connys
objekt4
standard_ridskola
outsider_defacto
val2018
vuxentutbildning
objekt2