moderaterna_feb
Elliot Duvert och Kevin DuvertFoto: Insändarbild

Framgångar för bröderna Duvert

Kevin Duvert från Märsta lyckades ta SM-silver på Mångkamps-SM i P19-klassen.

centrum_sportlov

Det var inte bara IFK Märsta som noterade framgångar på Mångkamps-SM. Även Kevin Duvert som fostrats i IFK Märsta men numera tävlar för Tureberg var med och trots en förkylning kom han tvåa i P19-klassen. Brodern Theodor som tävlade i P16 fick dock bryta på grund av förkylning och känning i låret.

Yngsta brodern Elliot begav sig till Svealandslägret med Stockholm där han var med i höjd, diskus, stav, spjut och häck. Han lyckades mycket bra med tre guld ett silver och ett brons samt en femteplats i häck. Stockholm var klart bästa distrikt och vann mästerskapet. Noterbart är att samtliga tre bröderna Duvert du ligger i toppen av sina åldersgrupper. Kevin (P19) i tre grenar, Elliot (P14) i sju grenar och Theodor (P16) i hela tio grenar.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

forskontor

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

sigtuna_bygglov
februari

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

EXTRA

Föreningar går samman på damsidan

Fotboll Sigtuna IF och Rosersbergs IK inleder ett samarbete på damsidan och under 2018 kommer både representationslag och juniorlag gå under benämningen RIK/SIF.

standard_ridskola
objekt3
Festspecialisten – Standard
objekt4
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_feb
objekt2
vuxentutbildning
connys
outsider_defacto
standard