oppning
Elliot Duvert och Kevin DuvertFoto: Insändarbild

Framgångar för bröderna Duvert

Kevin Duvert från Märsta lyckades ta SM-silver på Mångkamps-SM i P19-klassen.

marstac_aug

Det var inte bara IFK Märsta som noterade framgångar på Mångkamps-SM. Även Kevin Duvert som fostrats i IFK Märsta men numera tävlar för Tureberg var med och trots en förkylning kom han tvåa i P19-klassen. Brodern Theodor som tävlade i P16 fick dock bryta på grund av förkylning och känning i låret.

Yngsta brodern Elliot begav sig till Svealandslägret med Stockholm där han var med i höjd, diskus, stav, spjut och häck. Han lyckades mycket bra med tre guld ett silver och ett brons samt en femteplats i häck. Stockholm var klart bästa distrikt och vann mästerskapet. Noterbart är att samtliga tre bröderna Duvert du ligger i toppen av sina åldersgrupper. Kevin (P19) i tre grenar, Elliot (P14) i sju grenar och Theodor (P16) i hela tio grenar.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_sommar
extra

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Ishockey Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

biljetter
division 4

FC Arlanda säkrade kvalplats – Minst

Fotboll FC Arlanda hade inga problem med jumbon Sunnersta på lördagen. Det var målfest på Sunnersta IP i Uppsala. Det var 2-0 i paus och andra fortsatte man trumma på för att distansera sig från tvåan Kåre om det skulle bli en målskillnadsaffär: - Behöver hålla lugnet inför avslutningen och fortsätta enligt plan, säger sportchef Eddi Khalaf.

slaget om uppland

Sent avgörande i derbyt – Rimbo vann

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Rimbo efter en riktigt dramatisk drabbning inför 610 åskådare: - Det är skittråkigt och jag är förbannad, säger Jesper Östlund efter matchen.

Video

Wings i TV4

Ishockey Wings besökte på söndagen Idrottens dag i Hagaparken och Team07 gav bort massor med utrustning till Ge bort till sport: - Jag brinner för Wings Hockeyskola och att få fler barn i Sigtuna kommun att börja spela hockey. Det är för att jag ser glädjen hos barnen och vet att vi kan bidra till att de blir vinnare i livet genom hockeyn, säger Annika Bröms, ansvarig för Wings Hockeyskola.

Riddarens vårdcentral i samarbete med Wings

Ishockey Nyöppnade Riddarens Vårdcentral i Märsta startar ett samarbete med Wings hockeyskola: - I ett socioekonomisk utsatt området som Märsta är det ännu viktigare så att inga barn som vill idrotta exkluderas på grund av ekonomiska skäl, säger Dr. Hammad Al-Saaid om samarbetet.

Se Rosersbergs IK i SVT

Innebandy Lilla Sportspegelen besökte Rosershallen i våras för att vara med i Rosersbergs IK:s avslutning med internturnering.

karlavagnen46
sbrf2
standard
borg
lions_standard
connys
colorama_jan
Frisyr – Standard
siriusgatan26
stockholmsvagen24b
korpentraning
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
standard
cricketklubben