arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Fotbollsspelare utreds för penningtvättsbrott

Den man som i lördags greps misstänkt för penningtvättsbrott visade sig vara fotbollsproffs i Storbritannien: - Efter förhör släpptes personerna och pengarna är beslagtagna. Anhållandet hävdes och utredning pågår. Nu ska vi se huruvida det rör sig om penningtvätt, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Expressen.

centrum_pask

Två män greps i lördags misstänkta för penningtvättsbrott på Arlanda. Männen släpptes efter förhör men misstankarna kvarstår. En av männen visade sig vara ett fotbollsproffs från en brittisk klubb. Klubben kommenterar dock inte fallet enligt engelsk media. Men summan som fotbollsspelaren hade på sig ska ha varit mindre än vad som framkommit i svenska medier.

Expressen rapporterar att spelaren handlar med lyxklockor därav kontanterna som han hade på sig. Han ville dock inte lämna ifrån sig pinkod för sin mobil så att polisen kunde gå igenom den. Polisen ska också ta reda på om det finns en koppling mellan de två männen som greps under lördagen på Arlanda.

colorama_april2

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

ica_pask
centrum_pask_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

valsta_utveckling
happyhomes_2019

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

fme_helsida
logistik_utbildning

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

valsta_utveckling_2
colorama_april
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
sh_oppet