stationshusen
Mats Holmberg som speaker

Fotbollsprofilen har avlidit

Mats Holmberg, mångårig ordförande i Upplands Fotbollförbund och Märsta IK, har avlidit.

centrum_artikel

Märsta IK meddelar under lördagen att Mats Holmberg avlidit. Mats var ordförande för Märsta IK under många år och även ordförande i Upplands FF under lång tid. På senare år var han hedersordförande i Märsta IK och agerade även speaker. Han avled efter en kort tids sjukdom.

Märsta IK skriver följande meddelande via Facebook:
En av Sigtuna kommuns största idrottsprofiler med ett stort hjärta för Märsta IK har nu lämnat oss med stor saknad.

Mats meritlista är lång i fotbollens tjänst, han har varit ordförande i Märsta ik under många år samt ordförande i Upplands FF.

Låt oss minnas Mats som den entusiastiska och glada supportern han alltid varit, som på bilden med mikrofonen och blocket gjorde det han trivdes mest med, att vara speaker för sitt MIK.”

meko_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

ridskola2020_helsida
2020_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

swedol_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_out