halloween_centrum
Mats Holmberg som speaker

Fotbollsprofilen har avlidit

Mats Holmberg, mångårig ordförande i Upplands Fotbollförbund och Märsta IK, har avlidit.

centrum_artikel

Märsta IK meddelar under lördagen att Mats Holmberg avlidit. Mats var ordförande för Märsta IK under många år och även ordförande i Upplands FF under lång tid. På senare år var han hedersordförande i Märsta IK och agerade även speaker. Han avled efter en kort tids sjukdom.

Märsta IK skriver följande meddelande via Facebook:
En av Sigtuna kommuns största idrottsprofiler med ett stort hjärta för Märsta IK har nu lämnat oss med stor saknad.

Mats meritlista är lång i fotbollens tjänst, han har varit ordförande i Märsta ik under många år samt ordförande i Upplands FF.

Låt oss minnas Mats som den entusiastiska och glada supportern han alltid varit, som på bilden med mikrofonen och blocket gjorde det han trivdes mest med, att vara speaker för sitt MIK.”

2020_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

bostad_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening