defacto_pan2020
Foto: märsta.nu

Fotbollsklubben stänger ner

Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

centrum_artikel

På lördagskvällen gick FC Arlanda ut med information till alla sina medlemmar om att föreningen stoppar all verksamhet med omedelbar verkan. Seniorlaget som skulle spela i i Division 3 om bara några veckor får sina matcher uppskjutna efter beslut av Svenska Fotbollförbundet. Arlandas verksamhetsstopp pågår fram till 30:e april eller tills nya direktiv kommer.

Sigtuna IF som tidigare stoppat inomhusträningarna håller igång utomhus, likaså Märsta IK. Sedan tidigare valde Wings att att stoppa all verksamhet och ishallen har stängts efter beslut tillsammans med Kultur- och fritidsförvaltningen. Kim Taekwondo är en annan av föreningarna i kommunen som stängt ner under coronakrisen.

2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta