centrum_panorama2020
Foto: märsta.nu

Fotbollsklubben stänger ner

Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

centrum_artikel

På lördagskvällen gick FC Arlanda ut med information till alla sina medlemmar om att föreningen stoppar all verksamhet med omedelbar verkan. Seniorlaget som skulle spela i i Division 3 om bara några veckor får sina matcher uppskjutna efter beslut av Svenska Fotbollförbundet. Arlandas verksamhetsstopp pågår fram till 30:e april eller tills nya direktiv kommer.

Sigtuna IF som tidigare stoppat inomhusträningarna håller igång utomhus, likaså Märsta IK. Sedan tidigare valde Wings att att stoppa all verksamhet och ishallen har stängts efter beslut tillsammans med Kultur- och fritidsförvaltningen. Kim Taekwondo är en annan av föreningarna i kommunen som stängt ner under coronakrisen.

studeravidare_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
marina_helsida
valvet_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

stottasigtuna_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

nrh
studeravidare_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
valvet_outsider