moderat_sommar
Foto: FC Arlanda
Funktionär på FC Arlandas matchFoto: FC Arlanda

Fotbollen startar utan publik

FC Arlanda kommer inleda säsongen nästa helg men det blir spel inför tomma läktare.

centrum_artikel

Nästa helg inleds den lokala fotbollen, Folkhälsomyndigheten har gett klartecken för spel men det blir inför tomma läktare.
– Under några veckor har endast matcher för ungdomsfotbollen i kommunen/landet fått bedrivas med totalt 50 personer på plan/arena. Från 14/6 öppnar denna regel också upp för seniorfotbollen med att spela matcher utan publik, säger sportchefen Eddie Khalaf till märsta.nu

FC Arlanda har startat ett arbete för att minska smittspridning i samband med matcher. Man har under några veckor arbetat med att spela ungdomsmatcher utan publik och haft funktionärer för att hålla publik utanför spelplanerna.

marina_helsida
kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
sommar_sigtuna2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_helsida_valsta

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider