rantebanner
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Fotanglar kastades ut efter inbrott i Rosersberg

Ett inbrott under natten i Rosersberg resulterade i att gärningsmännen kastade ut fotanglar på Norrsundavägen, 263:an och vid Trafikplats Rosersberg: - Jag kan inte garantera att vi hittat alla, men vi har plockat upp en hel del. Och det håller vi på med fortfarande. Det ska komma väghållare och sopa upp det sista, säger Mikael Pettersson, Stockholmspolisens RLC-befäl, till Aftonbladet.

sommar

Vid 03.20 i natt ska ett inbrott på ett logistikföretag i Rosersberg ha inträffat rapporterar Aftonbladet. Två bilar med minst fyra misstänkta lämnade platsen och kastade ut fotanglar efter sig.
– Det var väktare på plats som observerade det här, och de larmade först med signalementsuppgifter. Väktarna försökte ta upp jakten, men de körde på fotanglarna, säger Mikael Pettersson, vakthavande vid Polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

Det är oklart vad gärningsmännen fick med sig från platsen. Ett stort pådrag sökte gärningsmännen med hundpatruller och helikopter, vid sju tiden i morse kunde en bil stoppas i Vårby och i den satt två misstänkta personer som kunde kopplas ihop med stölden:
– Nu har det gått lång tid också. Det kan ha varit så att de delat på sig, säger Mikael Pettersson på Stockholmspolisen.

Gärningsmännen ska enligt Polisens ledningscentral nu på morgonen ha kommit över parfym från företaget på Tallbacksgatan i Rosersberg.

Vet du mer eller har bilder? Kontakta redaktionen

Uppdaterad kl. 7.44

varumarke_defacto_sommar
sommar
happy_homes_sommar
juli
magget_v16

”Bajs” förstör Sjudargårdsbadet

Nyheter Bajs förstör Sjudargårdsbadet, det anser en kommuninvånare som tycker att det är för skitigt på stranden: - Vi kommer med start denna vecka att genomföra ett antal åtgärder som kommer att göra badet mera inbjudande och trevligt. Det handlar i första hand om att arbeta med sandstranden och röja en del vegetation, svarar Pekka Widergren, fritidschef i Sigtuna kommun, i ett inlägg på kommunens Facebookssida.

Kvartstrafik införs efter nyår

Nyheter I och med att Citybanan nu är invigd planerar SL att utöka avgångarna i pendeltågstrafiken med 70 per dag så att det blir kvartstrafik från Märsta och Rosersberg, rapporterar Dagens Nyheter.

sommar
connys
Frisyr – Standard
Norra Redovisningshuset
colorama_jan
sfssommar
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
cricketklubben
standard
lions_standard
mik_camp