oppning
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Fotanglar kastades ut efter inbrott i Rosersberg

Ett inbrott under natten i Rosersberg resulterade i att gärningsmännen kastade ut fotanglar på Norrsundavägen, 263:an och vid Trafikplats Rosersberg: - Jag kan inte garantera att vi hittat alla, men vi har plockat upp en hel del. Och det håller vi på med fortfarande. Det ska komma väghållare och sopa upp det sista, säger Mikael Pettersson, Stockholmspolisens RLC-befäl, till Aftonbladet.

marstac_aug

Vid 03.20 i natt ska ett inbrott på ett logistikföretag i Rosersberg ha inträffat rapporterar Aftonbladet. Två bilar med minst fyra misstänkta lämnade platsen och kastade ut fotanglar efter sig.
– Det var väktare på plats som observerade det här, och de larmade först med signalementsuppgifter. Väktarna försökte ta upp jakten, men de körde på fotanglarna, säger Mikael Pettersson, vakthavande vid Polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

Det är oklart vad gärningsmännen fick med sig från platsen. Ett stort pådrag sökte gärningsmännen med hundpatruller och helikopter, vid sju tiden i morse kunde en bil stoppas i Vårby och i den satt två misstänkta personer som kunde kopplas ihop med stölden:
– Nu har det gått lång tid också. Det kan ha varit så att de delat på sig, säger Mikael Pettersson på Stockholmspolisen.

Gärningsmännen ska enligt Polisens ledningscentral nu på morgonen ha kommit över parfym från företaget på Tallbacksgatan i Rosersberg.

Vet du mer eller har bilder? Kontakta redaktionen

Uppdaterad kl. 7.44

happy_homes_sommar
biljetter
extra

Barn misshandlades i centrala Märsta

Blåljus Kring 18-tiden på onsdag kväll kallades polis till Kulturtorget i Märsta sedan en fyraårig tjej blivit slagen av en äldre man: - Det skrevs en anmälan om misshandel, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

Elnätsavgiften gick upp med 1200 kronor

Nyheter På bara ett år har elnätsavgiften höjts med 1200 kronor i Sigtuna kommun: - Regelverket som ska skydda kunderna från monopolprissättning anser vi är för svagt och vi vill ha till en omedelbar skärpning av reglerna för att skydda kunderna, säger Jakob Eliasson, samhällspolitisk chef på Villaägarnas Riksförbund.

Passkontrollanter blir inlåsta

Nyheter Passkontrollanter på Arlanda blir då och då inlåsta i sina kurer på grund av ett tekniskt fel rapporterar tidningen Arbetarskydd: - Jag har varit med om passkontrollanter som börjat gråta när de fått veta att de i dag ska arbeta i slussarna med problem, säger Ulf Rydström, huvudskyddsombud vid gränspolisen på Arlanda till tidningen.

Brand i lägenhet

Blåljus På lördagkvällen brann det i en lägenhet i Märsta Centrum: - All mår bra, sa Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Pratade i telefon – Busschaufför stannade bussen

Nyheter I samband med en busstur på torsdag eftermiddag mellan Märsta-Sigtuna stannade busschaufföreren efter att en resenär ansetts vara högljudd i telefonen: - Lägger du inte på telefonen så slänger jag ut dig ur bussen, ska busschauffören ha sagt.

karlavagnen46
Norra Redovisningshuset
lions_standard
standard
standard_ridskola
connys
Festspecialisten – Standard
sbrf2
Frisyr – Standard
siriusgatan26
borg
colorama_jan
korpentraning
stockholmsvagen24b
cricketklubben
standard