moderaterna_feb
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Fotanglar kastades ut efter inbrott i Rosersberg

Ett inbrott under natten i Rosersberg resulterade i att gärningsmännen kastade ut fotanglar på Norrsundavägen, 263:an och vid Trafikplats Rosersberg: - Jag kan inte garantera att vi hittat alla, men vi har plockat upp en hel del. Och det håller vi på med fortfarande. Det ska komma väghållare och sopa upp det sista, säger Mikael Pettersson, Stockholmspolisens RLC-befäl, till Aftonbladet.

Vid 03.20 i natt ska ett inbrott på ett logistikföretag i Rosersberg ha inträffat rapporterar Aftonbladet. Två bilar med minst fyra misstänkta lämnade platsen och kastade ut fotanglar efter sig.
– Det var väktare på plats som observerade det här, och de larmade först med signalementsuppgifter. Väktarna försökte ta upp jakten, men de körde på fotanglarna, säger Mikael Pettersson, vakthavande vid Polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

Det är oklart vad gärningsmännen fick med sig från platsen. Ett stort pådrag sökte gärningsmännen med hundpatruller och helikopter, vid sju tiden i morse kunde en bil stoppas i Vårby och i den satt två misstänkta personer som kunde kopplas ihop med stölden:
– Nu har det gått lång tid också. Det kan ha varit så att de delat på sig, säger Mikael Pettersson på Stockholmspolisen.

Gärningsmännen ska enligt Polisens ledningscentral nu på morgonen ha kommit över parfym från företaget på Tallbacksgatan i Rosersberg.

Vet du mer eller har bilder? Kontakta redaktionen

Uppdaterad kl. 7.44

forskontor
sigtuna_bygglov

Muslimsk församling vill bygga moské

Nyheter Den muslimska församlingen Ahmadiyya Muslimska samfundet Stockholm har skickat in en intresseförfrågan till kommundirektör Christer Wikström avseende att få uppföra en moské i kommunen.

februari

Spadtag för 69 lägenheter i Sigtuna

Bostad SigtunaHem tog på torsdagen spadtag för sitt första bygge i Sigtuna stadsängar: - Det känns spännande att få visualisera det här med en film som kan leva vidare längre än ett mer konventionellt och symboliskt första spadtag säger Peter Sohlberg, projektchef, SigtunaHem.

Körkortslös bilist stoppad i Märsta

Blåljus En bilförare blev stoppad av polis på Steninge Backe under torsdagen. – Personen kunde inte uppvisa ett körkort och blev rapporterad för olovlig körning, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Boende rasar över P-kaos på Sätuna

Nyheter Irritationen över parkeringssituationen på Sätunavägen är stor, boende anser att det är för få parkeringsplatser och reglerna för hårda samtidigt som parkeringsvakter är flitiga med att lappa: - I min omgivning i centrala Märsta åker dom på nätterna och skriver böter enligt sin bedömning. Att sen överklaga och bevisa att den P-boten är fel går via Polismyndigheten i Stockholm, säger en boende på Sätunavägen till märsta.nu

Elever ska motverka självmobbing

Ung & Student Chantal Luksitch från Märsta är med i UF företaget BaM UF tillsammans med Neda Karimi från Akalla. Tillsammans säljer de speglar för att motverka självmobbing: - Människan är sin egna störta mobbare och använder spegeln som ett verktyg för att spegla sig i för att hitta sina komplex och de minsta felen, skriver BaM UF i ett mail till märsta.nu

standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
connys
objekt4
Festspecialisten – Standard
vuxentutbildning
objekt2
objekt3
sigtunavatten_feb
matcher_skanela
outsider_defacto
standard