invigning_clasohlsson
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Fotanglar kastades ut efter inbrott i Rosersberg

Ett inbrott under natten i Rosersberg resulterade i att gärningsmännen kastade ut fotanglar på Norrsundavägen, 263:an och vid Trafikplats Rosersberg: - Jag kan inte garantera att vi hittat alla, men vi har plockat upp en hel del. Och det håller vi på med fortfarande. Det ska komma väghållare och sopa upp det sista, säger Mikael Pettersson, Stockholmspolisens RLC-befäl, till Aftonbladet.

banner_artikel

Vid 03.20 i natt ska ett inbrott på ett logistikföretag i Rosersberg ha inträffat rapporterar Aftonbladet. Två bilar med minst fyra misstänkta lämnade platsen och kastade ut fotanglar efter sig.
– Det var väktare på plats som observerade det här, och de larmade först med signalementsuppgifter. Väktarna försökte ta upp jakten, men de körde på fotanglarna, säger Mikael Pettersson, vakthavande vid Polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

Det är oklart vad gärningsmännen fick med sig från platsen. Ett stort pådrag sökte gärningsmännen med hundpatruller och helikopter, vid sju tiden i morse kunde en bil stoppas i Vårby och i den satt två misstänkta personer som kunde kopplas ihop med stölden:
– Nu har det gått lång tid också. Det kan ha varit så att de delat på sig, säger Mikael Pettersson på Stockholmspolisen.

Gärningsmännen ska enligt Polisens ledningscentral nu på morgonen ha kommit över parfym från företaget på Tallbacksgatan i Rosersberg.

Vet du mer eller har bilder? Kontakta redaktionen

Uppdaterad kl. 7.44

februari
varen2018
center_banner2

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

dackia_2018
forskontor

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

outsider_defacto
matcher_skanela
veterankraft_standard
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
objekt3
connys
objekt4
nfc_vinter
standard_start
standard_ridskola
val2018
objekt2