stationshusen

Fortsatta restriktioner för barn och unga

Förra veckan fattades beslut om att förlänga restriktioner inom barn- och ungdomsidrotten i kommunen.

centrum_artikel

Inga förändringar görs när det gäller barn- och ungdomsidrottens restriktioner i kommunen. Det är fortsatta begränsningar i hallar och planer som kommunen tillhandahåller, något som märsta.nu uppmärksammat tidigare.

De nya restriktionerna gäller från 19/2 till och med 7:e mars. Föreningar, skolor och organiserad barn- och ungdomsidrott som riktar sig till unga födda 2002 eller senare kan fortsätta. Inga omklädningsrum kommer att öppnas upp för föreningslivet. Midgårdsbadet är fortsatt stängt för allmänhet men öppet för invånare som av medicinska eller rehabskäl har behov av anläggningen. Skolverksamhet kan bedrivas för simning i både Midgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter.

meko_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

connys_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh