moderaterna_panorama

Fortsatta restriktioner för barn och unga

Förra veckan fattades beslut om att förlänga restriktioner inom barn- och ungdomsidrotten i kommunen.

Inga förändringar görs när det gäller barn- och ungdomsidrottens restriktioner i kommunen. Det är fortsatta begränsningar i hallar och planer som kommunen tillhandahåller, något som märsta.nu uppmärksammat tidigare.

De nya restriktionerna gäller från 19/2 till och med 7:e mars. Föreningar, skolor och organiserad barn- och ungdomsidrott som riktar sig till unga födda 2002 eller senare kan fortsätta. Inga omklädningsrum kommer att öppnas upp för föreningslivet. Midgårdsbadet är fortsatt stängt för allmänhet men öppet för invånare som av medicinska eller rehabskäl har behov av anläggningen. Skolverksamhet kan bedrivas för simning i både Midgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter.

ewas_helsida
liber_helsida
connys_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
marina_outsider
nrh