center_pan21
Foto: FC Arlanda

Fortsatt värvning för FC Arlanda-Ny back klar

FC Arlanda tänker värva sig ur krisen och rädda sig kvar i Division 2. På tisdagen presenterade man ytterligare en ny spelare.

FC Arlanda har på kort tid nu gjort klart med fem spelare, man har även fått tillbaka Jean Marc Antersijn som varit på landslagsuppdrag. Om samtliga spelar kan det vara så många som sex nya spelare i startelvan mot Enköping ikväll som inte var med för en månad sedan.

På tisdagen presenterade klubben ytterligare en spelare, det är mittbacken Emmanuel Ndayishimiye som spelat i olika klubbar i Gästrikland och kommer närmast från Valbo. Han har även varit i Strömsberg. Ndayishimiye är 25 år och beskrivs som en spelskicklig mittback, han blir spelklar till kvällens match som startar 19.45 på Midgårdsvallen.

mp_host_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

andersojag
helsida_var2021
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

eldsjal-helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

happyhomes_sommar2020
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
connys
bostad_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp-outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider