moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild/Wings

Fortsatt tungt för Wings

Wings åkte på nytt nederlag i Hockeyettan. Enköping vann med 4-1.

centrum_artikel

Wings har fortsatt många borta, två kom tillbaka men två nya hamnade på skadelistan. Därmed var det fortsatt sju borta inför matchen mot Enköping. Trots en pigg start blev det inte utdelning och Wings hade 0-2 i baken efter 6.38. Andra blev mållös trots press från Enköping. I tredje var Wings hetare och man fick chans i PP i inledningen, istället för 2-1 blev det 3-0 med en man mindre för Enköping.
– Wings jagar och efter 14.44 gör man ett tröstmål genom Christian Blomqvist. Enköping gör sedan 4-1 i tom kasse när Wings pressade. Ny match på fredag borta mot Vallentuna, berättar lagledare Peter Mattsson.

happyhomes_sommar2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

connys_helsida
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
moderat_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out