sap_pan

Fortsatt tungt för FC Arlanda

FC Arlanda föll på nytt i Division 2 och inför det korta sommaruppehållet är man nu jumbo.

Jumbomötet mellan Sandvikens AIK-FC Arlanda slutade med seger för Sandviken efter 4-2 på klassiska Jernvallen. 16-årige Markus Cornejo fick vakta målet från start. Han och laget fick en kanonstart med ledning 1-0 efter mål av Christian Sürer 17 minuter in i matchen. SAIK vände dock på steken till paus och gick in med 2-1 till andra. Tidigt i andra kom 2-2 efter Fahad Muhammad Hassan.

Sen blev det en dramatisk avslutning. SAIK tilldömdes en straff i mitten av halvleken, en straff som Cornejo räddade med returen satte SAIK i mål. På övertid kom sen 4-2. Rasmus Eriksson blev stor matchhjälte med tre mål för SAIK. För FC Arlanda får man repa mod över sommaren, i slutet av augusti startar man igen. 31:a juli möter man Karlberg.

defacto_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
social_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

connys_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
outsider_social
connys
pantamera_out
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out