center_pan21

Fortsatt tungt för FC Arlanda

FC Arlanda föll på nytt i Division 2 och inför det korta sommaruppehållet är man nu jumbo.

Jumbomötet mellan Sandvikens AIK-FC Arlanda slutade med seger för Sandviken efter 4-2 på klassiska Jernvallen. 16-årige Markus Cornejo fick vakta målet från start. Han och laget fick en kanonstart med ledning 1-0 efter mål av Christian Sürer 17 minuter in i matchen. SAIK vände dock på steken till paus och gick in med 2-1 till andra. Tidigt i andra kom 2-2 efter Fahad Muhammad Hassan.

Sen blev det en dramatisk avslutning. SAIK tilldömdes en straff i mitten av halvleken, en straff som Cornejo räddade med returen satte SAIK i mål. På övertid kom sen 4-2. Rasmus Eriksson blev stor matchhjälte med tre mål för SAIK. För FC Arlanda får man repa mod över sommaren, i slutet av augusti startar man igen. 31:a juli möter man Karlberg.

bostad_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

andersojag
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

eldsjal-helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
bostad_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider