februari
Willys skänker svinnet till välgörenhet, i Märsta är det Svenska kyrkan som får det.Foto: Pressbild/Willys

Fortsatt samarbete mellan Willys i Märsta och Svenska kyrkan

Willys i Märsta Centrum fortsätter att skänka mat till välgörenhet.

I hela riket har Willys-butiker skänkt 360 ton mat till välgörenhetsorganisationer, butiken i Märsta är en av de som deltar i projektet. Här går matsvinnet till Svenska kyrkan istället för att kastas. märsta.nu har tidigare rapporterat om Willys i Märsta och Svenska kyrkans projekt som går till olika evenemang kring jul bland annat.

uppdaterad Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

februari
forskontor
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

foretagarlunch

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

aretsforetag

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

veterankraft_standard
standard_ridskola
vuxentutbildning
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
objekt4
objekt3
standard_start
sangensemble
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
objekt2
Festspecialisten – Standard
matcher_skanela
standard