eurosko_december
Willys skänker svinnet till välgörenhet, i Märsta är det Svenska kyrkan som får det.Foto: Pressbild/Willys

Fortsatt samarbete mellan Willys i Märsta och Svenska kyrkan

Willys i Märsta Centrum fortsätter att skänka mat till välgörenhet.

marstac_aug

I hela riket har Willys-butiker skänkt 360 ton mat till välgörenhetsorganisationer, butiken i Märsta är en av de som deltar i projektet. Här går matsvinnet till Svenska kyrkan istället för att kastas. märsta.nu har tidigare rapporterat om Willys i Märsta och Svenska kyrkans projekt som går till olika evenemang kring jul bland annat.

happy_homes_sommar
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

farbrorbla_host2017
banner_december
forsmaleri
magget_dejt
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

frisyr2018
julgranshamtning
agy2
dogranch
standard
lions_standard
jul2018
connys
slutstation
vanster_mote
nfc_vinter
matcher_skanela
vidargatan7
Norra Redovisningshuset
cricketklubben
Festspecialisten – Standard
yrkesutbildningen
blackfriday
solrosvagen28
colorama_jan