defacto_pan2020
Foto: Peter Kroon/Arbetsförmedlingen

Fortsatt över 4000 arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter ligga kvar på en hög nivå och det är nu 1400 fler arbetslösa i år jämfört med före jul förra året.

centrum_artikel

Arbetslösheten i kommunen fortsätter ligan kring 12 procent enligt de senaste siffrorna från Arbetsförmedlingen. Cirka 4300 personer som står till arbetsmarknadens var arbetslösa vecka 51, jämfört med förra året är det 1400 personer fler. Det finns strax under 200 jobb att söka i kommunen.

dackskiftarna_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
connys