moderaterna_riksdag
RosersbergsbadetFoto: arkiv

Fortsatt över 20 grader i vattnet

De senaste mätningarna av badtemperaturer i strandbaden visar på fortsatt över 20 grader.

Kommunens senaste mätningar av strandbaden i kommunen visar att det är över 20 grader överallt. Kallast är det i Steningebadet med 20,5, varmast i Rosersberg med 22,3. Sjudargården har 21,5 och Munkholmsbadet 21 grader.

Kommunen fyller på sand på strandbaden vilket kan leda till begränsningar av badplatserna. Munkholmsbadet kommer få sand idag torsdag, Rosersberg på fredag. Sjudargården har fått sand under måndag och tisdag denna vecka.

centrum_helsida2020
jul2021
defacto_helsida
valsta-jul_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
connys_helsida
julmarknad_helsida
2020_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
stationshusen_out
valsta_jul_outsider
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider