aftenbil_helsida
Foto: Marie Ullnert/Sahlgrenska

Fortsatt ökning av coronafallen

Förra veckan noterades 9 nya fall av personer med covid-19 i kommunen.

centrum_artikel

Covid-19-smittan ökar i hela Stockholm, även i Sigtuna nu som nådde den högsta siffran sedan vecka 27 den gångna veckan. Nio nya fall rapporterades bland kommuninvånare. Det är andra veckan i rad som det noteras en ökning. Totalt i kommunen har nu 454 personer smittats under pandemin.

I Region Stockholm var det 1253 fall för vecka 40, en dubblering jämfört med för två veckor sen och nu högre än vecka 27 som var den senaste veckan med över 1000 smittade personer. Två personer uppges ha avlidit enligt Folkhälsomyndigheten, avlidna totalt är nu 2406 personer och 26 240 har smittats.

2020_helsida
liber_sommar_helsida
busshållsplatsmordet

Polischefen om domen: Dubbel sorg

Nyheter Polischefen Christoffer Boman kommenterar måndagens dom mot 23-åringen: – Det är en dubbel sorg att samhället ska behöva tilldela en ung person ett livstidsstraff och att en ung man förlorat livet, säger han i ett uttalande.

helsida_var2021

All post till kommunen blir digital

Nyheter Oavsett om du skriver brev eller inte så kommer all post till kommunen att digitaliseras: - Att digitalisera vår posthantering möjliggör en snabb och effektiv hantering av den inkommande posten till kommunen, säger Åsa Otterbjörk, IT och Digitaliseringschef, Sigtuna kommun.

ungsatsning
brobygget_day
happyhomes_sommar2020

Hyresgästföreningen larmar: Vill se fler hyresrätter

Politik Hyresgästföreningen kritiserar Kommunledningens ägardirektiv för SigtunaHem: - Det går inte att blunda för det faktum att många behöver och vill ha en hyresrätt, alla tusentals som står i kö visar tydligt det, uppger Hyresgästföreningen i Sigtuna via ordförande Hans Törnqvist.

defacto_helsida
coronapandemin

Testcenter öppnas på Arlanda

Notiser Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
rentawreck_helsida
budget2022

Budgeten klubbad: Oförändrad skattesats

Politik Budgeten för 2022 klubbades under torsdagen och innebär bland annat att skatten lämnas oförändrad.

vardcentral_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
nrh
brobygget_night_out
aftenbil_outsider
ungsatsning-outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
brobygget_day_out
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
vardcentral_outsider