arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild/Arkiv

Fortsatt ökning av bildelsstölder

Trots att polisen satt dit flera ligor som ligger bakom bildelsstölderna fortsätter stölderna att öka rapporterar SVT Stockholm.

rosta_sigtuna2

För två år sedan var bildelsstölderna vanliga i kommunen och andra delar av länet, en liga kopplades till stölderna men det har ändå inte lugnat ner sig. Stölderna av bildelar har ökat med 240 procent på fem år enligt SVT Stockholm. Fram för allt är man ute efter gps-utrustning, airbags, rattar och strålkastare från nyare bilmodeller. Bara i år har 885 bilägare i Stockholms län drabbats.

bonava_maj_helsida

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

nationaldag_helsida
oppning_helsida
varfest_helsida
mp_eu

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

v_eu_helsida
happyhomes_2019

Nu avråds det från eldning igen

Notiser Brandkåren Attunda avråder från eldning igen efter några dagars torka: - Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster, uppger Brandkåren Attunda.

rosta_sigtuna2
moderaternamaj
rosta_sigtuna
sh_oppet
connys
bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out
sap_outsider_eu
fme_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
mp_eu_outsider
oppning_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
v_eu