moderat_sommar

Fortsatt minskning av smittade

Trots att allt fler provtas för covid-19 är det färre som bekräftas smittade.

centrum_artikel

För fjärde veckan i rad är det en minskning av antalet bekräftade covid-19-fall i kommunen. På torsdagen kom FHM:s senaste siffror för vecka 29 som visar att sex fall av covid-19 rapporterats. Totalt i kommunen under hela pandmein har 415 konstaterats smittade. Siffran för vecka 29 är samtidigt den lägsta noterade under hela pandemin sedan vecka 12. Antalet dödsfall redovisas inte av FHM om de är färre än tio i en kommun, vilket de är i Sigtuna kommun.

I hela regionen noterades 627 smittade personer under vecka 29. Antalet avlidna till följd av covid-19 var fem personer i hela regionen, totalt har nu 2372 avlidit av covid-19 i Region Stockholm. Intensivvårdsfallen uppgick förra veckan till fyra personer.

studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
helsida_sommarlov
defacto_helsida
connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

nrh
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider